Korkealaatuiset mainos- ja tuotekuvat sekä muut valokuvat Tampereelta

Studio Sami Helenius Oy ottaa asiakkaan toiveiden mukaiset tuote- ja mainoskuvat sekä muut valokuvat, kuten henkilö-, lehti-, eläin-, lapsi- ja hääkuvat useiden vuosien kokemuksella. Lue lisää palveluistani ja ota minuun yhteyttä, kun etsit ammattitaitoista valokuvaajaa Tampereella.

Kaikki elämäsi valokuvat

Valokuvan keinoin voimme ikuistaa elämän tärkeimmät hetket. Kun tilaat valokuvauksen ammattitaitoiselta kuvaajalta, varmistat, että kuvien laatu vastaa odotuksiasi.

 

Toteutan muun muassa erilaisten juhlien ja tilaisuuksien, kuten häiden, valmistujaisten ja hautajaisten, valokuvaukset asiakkaan toiveita kuunnellen. Juhlakuvauksessa tunnelman taltioiminen on kaiken keskiössä. Panostan jokaiseen toimeksiantooni sataprosenttisesti ja varmistan aina, että asiakas on tyytyväinen palveluuni ja ottamieni valokuvien laatuun.

Mainoskuvat – tarinankerrontaa kuvan keinoin

Mainoskuvauksen tarkoituksena on välittää viesti ja idea katsojalle mieleenpainuvalla tavalla ja herättää katsojassa tunteita ja ajatuksia. Mainoskuvauksissa suunnittelun merkitys korostuu, sillä muutamaan kuvaan on taltioitava kokonainen tarina – jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä ja oma tehtävänsä viestin välittämisessä.

 

Saat kauttani kaikki kuvauksissa tarvittavat ammattilaiset, kuten kuvausjärjestäjän, stailistin ja meikkaajan. Ammattitaitoisen tiimin ja täsmällisen suunnitelman yhdistelmästä syntyy mainoskuvia, jotka toimivat tarkoituksessaan täydellisesti.

Valokuvauspalvelut yritysten tarpeisiin

Tarjoan eri alojen yrityksille kattavat valokuvauspalvelut. Valokuvaan erilaiset yritystapahtumat ja otan henkilöstön henkilökuvat. Henkilökuvaukset voidaan toteuttaa studiollani, yrityksen toimitiloissa tai muussa toivomassasi ympäristössä. Voimme yhdessä suunnitella henkilökuvien teeman ja varmistaa, että henkilökuvat tukevat yrityksen brändiä ja edustavat henkilökuntaa mielekkäällä tavalla.

 

Tapahtuma- ja henkilökuvausten lisäksi olen käytettävissäsi myös erilaisissa lehtikuvauksissa. Kysy minulta myös videokuvauspalveluista.

Tuotekuvat – laadukas tuotekuva herättää tuotteen eloon

Viimeistellyt, tyylikkäät ja yrityksen brändiä viestivät tuotekuvat ovat sijoitus, joka poikii yritykselle taloudellista hyötyä monen vuoden ajan. Hyvä ja mietitty tuotekuva lisää tuotteen houkuttelevuutta ja näin ollen myös myyntiä. Tuotekuvauksissa tarkkuus ja loppuun asti mietitty asettelu ovat avainasemassa korkealaatuisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Minulla on vuosikymmenten kokemus tasokkaiden tuotekuvien ottamisesta, kuvien, jotka herättävät tuotteesi eloon. Hoidan tuotekuvaukset muun muassa elintarvike-, ravintola- ja vähittäiskaupan aloille. Lisäksi kuvaan erilaiset ajoneuvot sekä työkoneet. Voit kuitenkin kysyä minulta minkä tahansa tuotteen kuvauksista!