Lukuisten ideoiden valokuvaaja Tampereella

Studio Sami Helenius on Tampereella palveleva valokuvaamo. Palveluni kattavat kaikki valokuvauksen tarpeesi – otan muun muassa yrityskuvat, hääkuvat, mainos- ja tuotekuvat, studiokuvat sekä paljon muuta.

 

Lue lisää ja ota minuun yhteyttä, kun etsit ammattitaitoista valokuvaajaa ottamaan persoonalliset ja mieleenpainuvat valokuvat.

Valokuvaaja Sami Helenius – kuka olen?

Urani valokuvaajana alkoi hieman vahingossa yli kolme vuosikymmentä sitten työskenneltyäni valokuvalaboratoriossa. Muiden ottamien kuvien kanssa työskentely herätti palavan kiinnostuksen valokuvaukseen ja päätin ryhtyä valokuvaajaksi.


Opiskelin valokuvaajaksi ja valmistuttuani lähdin antoisalle opintomatkalle Sveitsiin, jonne lopulta jäin työskentelemään muutamaksi vuodeksi. Kuvasin muun muassa koruja, muotia ja teollisuutta. Ahkera työnteko ja panostus ammattiin palkittiin, kun vuonna 1993 minulle myönnettiin Suomen Valokuvaajain Liiton Mestariarvo.

Sveitsistä takaisin Suomeen paluun jälkeen urani on jatkunut työskennellen Tampereelta käsin ympäri Suomen ja myös ulkomailla. Työskentelytapani on asiakaslähtöinen ja jokaisessa toimeksiannossani panostan erityisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden huomioimiseen. Tyytyväinen asiakas on minulle tärkein palkkio hyvin tehdystä työstäni.

Monipuolinen ja tasokas studio erinomaisella sijainnilla

Avara ja valoisa studioni sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Tampereen keskustan tuntumassa, Tampere Areenan läheisyydessä. Luokseni on vaivatonta saapua monesta suunnasta ja asiakkailleni löytyy runsaasti parkkitilaa. Kulku sisään studiolle onnistuu suoraan parkkihallista, joten myös tavaroiden kuljettaminen hoituu nopeasti ja helposti – säästä riippumatta.


Studioltani löytyy monipuolisella ruuanlaittovälineistöillä, kuten viisiliekkisellä kaasuhellalla ja metrin levyisellä uunilla varusteltu keittiö, jonka ansiosta erilaisten ruokakuvien ottaminen hoituu varsin mainiosti. Tilavassa keittiössä mahtuu työskentelemään samanaikaisesti useampikin kokki. Studiolla on myös ruokakuvauksiin sopivia taustoja, pintoja ja runsaasti erilaista kuvausrekvisiittaa.

Pystyn hankkimaan myös muihin kuvauksiin soveltuvaa kuvausrekvisiittaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Malleja varten studiolta löytyy pukeutumis- ja suihkutila ja tekstiilihuoltoon vaaterekki sekä silitysvälineet.